6573 Были у цябе у Англии праблемы з английскай мо

БЫЛІ Ў ЦЯБЕ, у Лондане, ПРАБЛЕМЫ
З англійскай мовай?      
-Калі ты ў Лондане жыла,
Праблема з мовай, ци была?
-У англічан яны, дакладна, былі.
Яны на рускай мове, дрэнна гаварылі.


Рецензии