КЕШЕ булганнарын яратам!

Яшермичэ эйтэм, доп-доресен:
Ирлэрнен, мин холкын яратам.
Чон,гылларга бергэ сикерсэн, дэ
Саклап калыр кочен яратам.

Ирлэрне мин кун,ел кин,леге хэм
Тугрылылык очен яратам.
Аталарча кайгыртучанлылык,
Кинэшлэре очен яратам.

Ирлэрне мин тумыштан ук килгэн
Дэрэж,эсе очен яратам.
Укымышлылыгы, топле  фикерлэре,
Культурасы очен яратам.

Аларны мин дулкынландырырлык
Беркатлылык очен яратам.
Алдашунын, хич тэ  ни икэнен
Белмэгэне очен яратам.

Бардоньяны ж,ыеп жылытырлык
Хисле булганнарын яратам.
Давылларга каршы торучанлык,
Сынмас характерын яратам.

КЕШЕ булганнарын яратам!

22 июль 2020 ел


Рецензии