Brexit

Прокидаюся я вранцi:
Що за дивна новина?
Вилили на нас британцi
Дiжку повную лайна!

Україна обтiкає
Та регоче вся Земля:
Мабуть тi британцi мають
Владу - наймитiв Кремля!

Нашу мрію заганьбили:
Ми тут премось до Європи
А вони тікать щосили
З неї почали, йолопи!

Ватники, сепаратисти!
Англопутiнська зараза!
Як совки, вони навмисно
Не бажають бути разом

З нами, справжнюю Європой
Та нащадками Бандери!
Годувати голожопих
Не бажають сери-пери...

Не гадали, друзi любi,
Злого розкладу такого:
До ЄС Вкраїна вступить,
А там вже нема нiкого!

25.06.2016


Рецензии