Янголе тихий...

Янголе тихий, на вдачу веселий,
де твоя, синку мій, нині оселя?
Що то за край, він безпечний чи ні?
Може розкажеш про те в моїм сні?
Люди живуть там чи інші істоти?
Радість панує в тім краю? Скорбота?
Як іде час? Чи врожайні поля?
Небом ступаєш, а мо' є земля?
Все мені хочеться, любий мій, знати,
доки розлуку тяжку не здолати,
доки веду ще з проблемами бій
не відшукать того краю самій.
Вірю проте я, кохана дитино,
що в скорім часі до тебе полину...
радо залИшу свою самоту,-
місце для мене, синочку, готуй.


Рецензии