Честные воры

Навіщо нам субсидії,
Такі щедро давати?
Бюджет той що народний,
Простіш так розкрадати.

Енергонадзори та облгази,
Акціонерів мають.
В кишенях їх, ті гроші,
Давно вже осідають.

Народ сам віддав гроші,
Навіщо мудрувати?
Залишилось їм в розкоші,
З бідненьких глузувати.
                23.03.2015р.
 


Рецензии