Дружеское распятие

 
Ті з МВФ, що так лопочуть ніжно з нами,
Звичайними  для нас, давно є ворогами.
Вони Євро Майдан допомогли організувати,
Щоб потім з ЄС дулю, нам жирну показати.

Кредити щедро в борг дають,
В боргову прірву заганяють.
Що їх без страху розкрадають,
Про це давно вони вже знають.

Народу ніжно крутять шию,
Немов би людям вже кінець.
На головах українців понурих,
Терновий вже давно лежить вінець.
                23.03.2015р.


Рецензии