Сравнение

       
При доброму господарі,
У кожної скотини.
Життя буває кращим,
Ніж зараз у людини.

Скотину, добре годують,
Хоч потім і вбивають.
Людей живцем в могилу,
Давно вже заганяють.

З очей капають сльози,
Мов теплий дощ, що з неба.
Щоб вижити, нам відсіч,
 Всім хамам  дати треба!
                22.03.2015р.


Рецензии