Зимове тепло

   
Синичка сіла на віконце,
Неначе заглянуло сонце.
Вона щось дзьобиком шукає,
Весна не скоро, вона знає.

Їй тепліше від вікна,
Зими вже наче і нема.
А в хаті стало враз світліше,
Немов весна пришла раніше.
                22.03.2015р.


Рецензии