Жизнь в Украине

               
Скажіть мені як в Україні,
Гідне життя дати дитині?
Народ давно ніхто не слуха,
Ми всі в лайні й боргах по вуха.

Весь час парламент обираємо,
Потім за очі матюкаємо.
Ми віруси яких вбивають,
Нас за людей уже не мають.
 
Народ між зорями працює,
А влада все його катує.
«А ціни? Боже!»- в небо очі,
Лише дурний, так жити схоче.

Невже, не знайдемо в собі силу?
Від жаху владу щоб трусило.
Щоб прощення в усіх просила,
Якщо  не знайдемо, всім могила!
                22.03.2015р.


Рецензии