Посвята слову

Коли слова потужніші за зброю?
Коли вони горять, мов смолоскип,
Коли вони пірнають в плач і крик,
Коли вони спроможні дати волю!

Але слова нам дані від Щедрот,
Вони не нами дані, не свої –
То обережніше, благаю від душі!
Бо Слово – то поріг твоїх чеснот.

Слова – це сила! Це душа і Дар!
Ми власне серце в кожну літеру вкладаєм,
За кожне Слово перед Ним  відповідаєм!
І Словом ми тримаєм в серці  жар!


Рецензии