А ты спытаВ Бы у Вавка,

Отку2 в Мнявкы вавка?

Уvэ улыбiца заря
В аконнаj раме v.
А меvду тем я спаВ Б да спаВ Б,
Вiбхутi згамавш.

Ах, как эт ловка – спакваЛя зь
Лязо достаты
Да влад усадьВаты, бы ватк
В якуся ямку сь!

Ну, гэто, мусытькы ш, Валдаj,
Шо дав мнi Вальку,
Узев да j выгнав ту давалк
К херам собачым.

От гэто шо дэ гондэ в Мняв?
Чого так рано
Якыjся нэхрысьць нацКавав
На Мышку Ваську?

А ты iды да отшукаj-к
Ту гарну кавку
У попыРэдынцы стiха,
Шо выдав Спарт цiп!


Рецензии