От лукавого

 Отче наш, есть ли х*й на небесах ?
Да святится имя Твоё,
да придет сперма Твоя,
да будет х*й Твой,
на небеси, и на земли.
Хлеб наш насущий даждь, нам в член;
и остави нам х*и наши,
яко же и мы оставляем, под языком, благодать Вашу;
и не веди нас во искушение,
но избави нас, от х*я лукавого.
Во имя Отца и Сына и Святого х*я.
                Аминь.


Рецензии