Небесний оберiг

У кожного в небі є своя зоря,
Що шлях нам завжди у житті осяває
В хвилини щасливі нам ясно сія,
У смутку промінням своїм звеселяє.

Вона нам далека і дуже близька,
До нас у житті вона завжди прилине,
Вона нам у душу сія звисока
Щоночі, щодня, щохвилини.

Вона нас зігріє магічним теплом,
Вона вбереже нас від напасті й скверни,
Мов Ангел небесний, що своїм крилом,
На долю щасливу у снах нас наверне.

21.07.2020


Рецензии