Любов

Заніміли губи на півслові,
На пів кроці зупинилась мить,
Вже пішла від першої любові,
Та вона все в пам’яті зорить.

А була любов моя палкою,
Ніжністю світилася колись.
Я була щасливою з тобою
І лебідкою злітала ввись.

Все пройшло і вже не повернути
Ту сльозу, що покотилась вниз
Та мені ніколи не забути,
Як у очі ти мої дививсь.

Птах літа як передвісник стрічі,
Весь закам’янілий у жалю.
Я ж тебе, коханий, й досі кличу
І любов’ю першою люблю.

Заніміли губи на півслові,
На пів кроці зупинилась мить,
Вже пішла від першої любові,
А вона все в памяті зорить.
               


Рецензии