Я тут в дошках вдруг знаjшов,

Гоj, да аж прам-ткы шкапа вш!


Через врага своего
Я тут компаг прiаброл.
А то, ха-ха, ты v от Пашк
Шося получыш улад.

От мы j шэ раз взев у шпань
Да о, дывы но, j програмк
Новшую за всi накатк,
А ны тобi шось з ломачч.

Нет у врага ны v вума,
Шоб но скруты чы вхерач
Некэ наjлiвшэ з дiрма.
Но!.. ах, продам да j мне баксь!

Iбо, однако, куда
Дэ тут дiваеця Матк.
Взьмэ v i заплатыть за j латк,
Шо во пудкынув Касцян.

Мы даvэ денег в кармань
Зарэ налоvымо в Васьк!
От, вiш, далы vа лыv славн?
Так шо плацi-к за тавар.

Но вдруг по морды хтось бац!..
Аj! А чого гэ ны так ш?
Ведь Боvа Маты свята
Завvдэ, ага, у почвар.

Матамы крыj одномаш!
Да на свого во друvка j.
Iбо vэ я но козак.
А то но дурынь з дурак.

Хто v то такоj пак та vабк…
Ха! Ны v трыцатка вам прам.
Ну, 21 душа
Гэ то зе прам i Кентавр.

Бо колi слева нуляшк,
То вvэ з ментамы друшбань.
А еслi двi цiп КаКашк,
Шо, ны вдубасыть гамна?

Да, в декабрi всi С3лкы v
Прам народылысь ва в Тiгр.
Моvэ, шэ шось розлiчаjм
В цыфырках гарных у твар.

...ну, гэтоj заjiць хто вам


Рецензии