6545. Чокнутая птушачка

Чокнутый птушачку.
Хто раней за ўсіх кладзецца, і раней за ўсіх ўстае,
Той Жаўруком зовётся, Што песенькі пяе.
Хто пазней за ўсіх кладзецца, і пазней за ўсіх ўстаёт,
Тых шчыраю Совою, наш ахрысціў народ.
Хто пазней за ўсіх кладзецца, і павінен рана ўстаць,
Тых - Чокнутыми птушкамі, пакладзена назваць.


Рецензии