Згубляй

Недзе будзе на небе празрыстым.
Час былой успамін.
Што бясконца імкнецца ў начы.
Ціха кліча над возерам гэтым.
Дзе асядзе самотным туманам.
I застанецца недзе ў далі.

Згубляй цішыню.
Ты сягодня жывi!
Згубляй i прабач.
І ня плач!
Спаткайся ў цішыні.

Недзе будзе гуляць i ляцець.
Час пакіне святло ў твае вочы.
Што застанецца позіркам зорным ў ночы.
Ціха кліча ў цішы, застанецца душа.
Зноў пачнецца жыццё і паверне люстэрка.
Ты ўбач, паглядзі.
Дзе згубіў цішыню.

Згубляй цішыню.
Ты сягодня жывi!
Згубляй i прабач.
І ня плач!
Спаткайся ў цішыні.

Згубляй цішыню.
Ты сягодня жывi!
Згубляй i прабач.
І ня плач!
Спаткайся ў цішыні.


Рецензии