Давай не мовчати

Пам`яті Кузьми Cкрябіна присвячую.
         
Давай не мовчати, давай не мовчати,
Коли у сусіда підпалюють хату.
Коли у сусіда вбивають дитину,
Рятуй не вагаючись навіть хвилину.

Давай не мовчати, давай не мовчати,
Не треба давати на голову срати.
Настав час вставати , настав час вставати.
Від  дармоїдів себе захищати.

Давай не мовчати, давай не мовчати,
В угоду політикам, не враждувати.
Нам треба до купи, всім разом зібратись,
Щоб з тими хто дурить нас, розібратись.

Давай не мовчати, давай не мовчати,
На щастя всім дітям, надію давати.
В собі ворожнечу нам треба здолати,
Щоб всіх супостатів, з країни погнати.

Давай не мовчати,давай не мовчати,
Це наша країна повинні всі знати.
Давайте з сусідами в мирі всі жити,
Що шкодить всім нам, ні за що не робити.

Давай не мовчати,давай не мовчати,
Від влади покращень, вже не чекати.
Давай не мовчати,давай не мовчати,
Коли ми всі разом, зло легше здолати.
                10.02.2015 року.


Рецензии