Абонент вже недоступний

Збігають дні, роки, збігає час,
Змивають сум дощі у наших душах.
Я вже давно не думаю про нас.
Вже не кохаю-ты мені байдужий.
Я більше не блукаю наче тінь
Не плаче серце, болю вже немає
Без тебе я злітаю в височінь
над річкою,над степом, понад гаєм.
Я вільна! Я звільнилась від оков,
Від пут твоїх звільнилася навіки,
Я більш не п"ю отруту ту-любов
Не називаю "моїм чоловіком"
З усмішкою стрічаю новий день,
І з радістю чекаю день наступний.
Тож не тривож своїм ти "дзень-дзелень"-
Для тебе "абонент вже недоступний".


Рецензии
У всіх мабуть так було. На жаль. З пов.

Игорь Ярин   12.03.2021 00:30     Заявить о нарушении