Неосяжне нiкуди...

Телефонний дзвінок в неосяжне нікуди...
Глухо тиша вдихнула безнадію і страх,
Не дай Боже пізнати, що там думають люди,
Коли тане мов свічка життя на очах.

Кволий голос і скорена сильна натура,
Мов з безодні у слухавку линуть слова:
- А..., привіт, моя подруго, бачиш я здуру,
Не за планом, та, мабуть, надовго злягла.

Не за планом...та хто ж наші болі планує?
Наші мрії - де радість, де присмак життя,
Залишати свій слід доля щедро дарує,
Прорости буйним цвітом людського буття.

Залишитися в дітях, в онуках, у друзях.
З ким ділилася щедро драйвом від перемог,
Час немов зупинився, неосяжне нікуди...
Мов саваном сповило в сумний епілог.

Тиснуть марні слова, камінь влігся на груди,
Заганяю свій розпач в бездонні жалі.
Всі на світі слова безкорисними будуть,
Коли квилять у небі журавлі,               
                журавлі!
 18.07.2020


Рецензии
РОЗУМІЮ ТЕБЕ, ЛЮБА ЖАННО, БО ПРОЙШЛА ЧЕРЕЗ ТАКІ ВИПРОБУВАННЯ - ЩЕМНО ЗА СЕРЦЕ ВЗЯЛО...

Любовь Берегиня   03.08.2020 13:26     Заявить о нарушении