И я тут зарэ буду выступаты

И я от!.. и я опп! Бо я, го, идиот ль.
Я ны буду  й волхвам поклонятысь.
Бо ж ны кормыть ны й Кот во такого лобко зь.
Так шо каша твоя ны свята щэ.

И взмолывся дурной на когося ещо ж,
Кроме прамо едыного Бога зь.
От в чом секта несёт православЕ фпирод.
Ибо в нас оно славныя рогы.

И навишав на нас гонды во той панас
Вжэ чорть видь шо, дывы но, й на Бабу сь.
Дэ ж князька хто паймот! Гэто той шэ колхоз.
И мы, да, робым разом ексь склада.


Рецензии