Материнська любов

Хоч років не мало маю
Та в душі я молода.
Хлопця одного кохаю,
А роки – то не біда.

Дуже гарний той хлопчина,
А я – жінка чемна,
Та не в тім лише причина
Що любов взаємна.

Справа в тім, що цей юнак
( Ви повинні знати) -
Син мій, і виходить так,
Що я - його рідна мати.

А коли в гостях буває
Любий мій юначе -
Борщ гарячий наливаю
І од щастя плачу.

Як поїсть він борщику:
-Ой, спасибі, ненько,
Поцілує у щоку
Хлопчик мій миленький.

У щоку мене цілує
Мій синок рідненький,
Бо невістка не готує
Борщ такий смачненький.


Рецензии
Надюша, развеселила!)) Вечные соревнования между свекровью и невесткой...

Ирина Каткова   22.07.2020 20:53     Заявить о нарушении