Молюсь i плачу, знов молюсь...

Мій рідний край - чудовий край,
Люблю його безтямно!
О Боже наш, не покарай,
Порадуй нас вістями,

Де вірус зникне із землі
(Смертей вже забагато),
Нехай минають дні ці злі,
І радість прийде в хату!

До милості взиваю я,
Твоєї, святий Боже,
Перед Тобою і сім’я
В молитві на сторожі!

В молитві каяття несем
За весь народ, країну,
Дай розпрощатись з тягарем,
Нас відведи від тліну!

Зніми пітьму з людських очей,
Щоб не ходить з ганьбою,
Відкрий серця усіх людей,
Щоб бути всім з Тобою!

Помилуй нас і не карай,
Серця хай не черствіють,
Всю сліпоту з очей знімай,
Тебе хай розуміють!

Молюсь і плачу, знов молюсь…
                18.07.2020.


Рецензии