Руки прочь от Украины

Геть пазурі від України!

Ми  не святі , та Україна Ненька!
Для нас вона одна рідненька Мати.
Від неї геть ! ЗеленаШмиго банда
Свої криваві, та смердючі рученята!

Автор Широков А.А. 17.07.2020. г Киев Украина


Рецензии