Страх

Страх, незрозумілі думки і видуманий сценарій,
Небажані наслідки і різкі перепади та повороти,
В думках уявляється все, окрім моїх задуманих мрій,
Та треба забути про негатив і рухатися, незважаючи на це все.

Хочеться закричати "Та пішло воно все",
Закривши очі і викинути з голови, немов просто сон,
Нажаль, нічого з цього не вийде, бо істина проста,
Налаштовуюся на позитив і рухаюсь зі своїми проблемами тільки я сама.


Рецензии