Перекошка-2020-2

Зовсім несподівано почалася злива
мокнуть наші покривала під дощем
де сховаєшся мабуть не важливо
під березами або може під кущем...
Мокрі голови стирчать ще у ставку
пару кроків ще до берега доплисти
треба ще зробити по одному ривку
щоб нарешті вже на пляж залізти...
А на землю падають великі краплі
по ногам ще чутно як віддає теплом
опустила вниз свої верба довгі патлі
і зібралися плавці у неї під крилом...


Рецензии