Тут хтось шукаe

Тут хтось шукає…
Там хтось знаходить…
Дороги ллються крізь пустоту…
Хтось розцвітає…
А хтось відходить…
Земля плекає Любов й Красу…

Колись співало…
Тепер марудить…
Творцевий задум… Земний покон…
Тоді вітало…
Сьогодні судить…
Чуже обійстя… Пекельний трон…

Чиїсь обійми…
Чиясь ненависть…
У Долю з Долі летить Душа…
Чиєсь безсилля…
Чиясь цікавість…
Напасті… Щастя… Земне Життя…

15.07.2020


Рецензии