Сонце наскрiзь пронизуe крила

Сонце наскрізь пронизує крила…
Біле пір’я тріпоче, горить…
Неймовірне казкове кипіння…
Зачарована мріями мить…

Сонце п’янко німіє в пелюстках…
Різнобарв’ям гаптується Сад…
Сила Світла в повітрі відчутна…
Насолода… Краса… Аромат…

Сонце в серці сміється Любов’ю…
Всесвіт множить у людях дива…
Сутність мріє, освячує Долю…
Сонце сіє на Землю Життя…

06.07.2020


Рецензии