Бульба-марш

На лавачцы вакзала
Сядзелі тры сыны,
Мамка ім казала,
Ня пачынаць вайны.

Припев:
Айн-цвай-драй,
Минский милицай,
Дубинка на застежке,
Семечки в ладошке.

Тры сыны ў вечар
Пайшлі шукаць сарцір,
Насустрач у чорным фрэнчы
Мянтоўскі камандзір.

Припев:
Айн-цвай-драй,
Минский милицай,
Дежурит на проспекте,
Девушкам респекты.

Адзін з сыноў пытаўся:
«Сарцір навокал ёсць?»
А мент на іх злаваўся,
Лупіў з замаху ў косць.

Припев:
Айн-цвай-драй,
Минский милицай,
Его как грушу с ватой
Отпи3dили ребята.

Па камерах за краты
Адправілі сыноў,
Яны растуць бяз таты,
Бяз шчырых бізуноў.

Припев:
Айн-цвай-драй,
Минский милицай,
Домой скорее к маме,
Рассказывать о драме.


Рецензии
Писня бульбашских блатных? Гарно! Полный абзац! Автор,видать,криминальный авторитет с Минска,Витебска,Гомеля,Бреста,Жлобина,Мозыря,Бобруйска ...(нужное подчеркнуть). У яго вон и поглняло подходящее.

Андрей Подушкин   18.12.2020 15:00     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.