CIK

Вік від віку
Із лісу додому,
Із дому до лісу.
Сік із сіку
Для себе і комусь
У поміч велику.
Відбиток білий.
Крок надто смілий.
В серці осілий
Сік, що дав сили.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
13.07.2020
16:41
м. Львів
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує письмової згоди автора.


Рецензии