Вранiшнi орiэнтири

Зранку встали й помолились.
На весь день благословились.
Й вирушаємо в дорогу.
Божу поміч – у підмогу!

В Божу ласку одягнулись.
Божим словом – нездоланні.
Вмились чисто й посміхнулись, –
Люди також Бога грані.

Тож засвідчуєш невпинно
Й ти красу свого буття.
Хай мелодією лине
Велич світла та життя.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
09.07.2020
06:32
м. Львів
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує письмової згоди автора.


Рецензии