Яшэрмен соенеп

Кем хэзер дингезгэ бара
Эссе монда да житэр
Караланып маймул кебек
Бу айны халык житэр.

Кем дер сипкелэнеп чыгар
Кем дер янып кызарыр
Кем дер аннан йокламыйча
Конен тонен уздырыр.

Кем дер су буенда ятыр
Агач кулэгэсендэ
Э мин эштэ пешеп ятам
Кунегэ эссесенэ.

Эле дэ ап ак йоримен
Базлардан чыккан кебек
Радиация алмыйча
Ойз ел яшэрмен соенеп


Рецензии
Ящэ ойз ел соенеп...
С Ув. Хадия

Аля Аджигитова   02.11.2021 11:50     Заявить о нарушении