Вперше...

Вперше(Переписано укр.)

Все у житті буває вперше,
І перший крок, і перший клас,
І поцілунок самий перший -
Лишиться в пам'яті для нас...

Пізнаєш перше ти кохання,
І радість, й насолоду втіх,
А потім біль розчарування,
Що вберегти його не зміг...

Перше кохання у житті -
В душі навік залишить слід,
І, навіть в новім почутті -
Житиме серця перший зліт...

#ШевченкоАлександр1962

15-07-20.
14-03-18.


Рецензии