В дорогу

Вітаю вас вітер  і  сонце,
Хмари й доріг кілометри.
Кину погляд в минуле, -
Відпускаю й прощаю
І до біса тривоги!
Там невідомість, -
Що буде завтра , хто то знає.
Таке  тепер високе небо
І кличе, кличе  далечінь.
Куди ти приведеш дорога?
Огорнута незнанням як туманом.
Минуле тихо скніє за порогом,
Та вже йому не буде вороття.
Стрічай, люби мене нове життя!
І хай все буде , що  занотовано
У Бога.
            


Рецензии