Стрiляй, мiй Адольфе! Стрiляй, моe Сонце! Стрiляй!

Стріляй, мій Адольфе! Стріляй, моє Сонце! Стріляй!
Твій вистріл проб’є моє серце зболіле наскрізь…
Не зважуй! Не думай! Не бійся! І не зволікай!
Земне звичаєве подерто… Поламано Вісь…

Стріляй, мій Адольфе! Стріляй! Тільки не промахнись!
Усе ненависне тобі я тримаю в собі…
Земне звичаєве подерто… Поламано Вісь…
Молитву за тебе прочитано… Гаснуть свічки…

Стріляй, мій Адольфе! Стріляй! Твоє гостре жало
Розітне згорьований світ на «тепер» і «колись»…
Забудь про обійми, поради-розради, тепло…
Земне звичаєве подерто… Поламано Вісь…

Стріляй, мій Адольфе! Стріляй! Мій-твій прощено Рід…
Хай ллється на Шлях Чистоти занапащена кров…
Земне звичаєве подерто… Поламано Вісь…
Стріляй, мій Адольфе! Звільни від отрути Любов…

12.07.2020


Рецензии