Життя райське! Й таке ж рiзне?

чекать: прийдуть, і — однесуть?
мерщій женися*, в путь по суть!
 
і задивляйсь в дорозі всій??
та не під ноги: низом — гній!!

життя ж — це те, що вище гною???
й дедалі вище... й Бог з тобою!!!
 
бо й хробаки таки живуть...

*) не все весілля: це "женися" є мерщій гонися!


*) *) *) *) *) *) *) *) *) ...


струни променів натягнуті,
сонцем на мажор устроєні...

зостається — засміятись!
й за простіші справи братись!!
нА ніч — темні полишить... й святі!!!

серце кров’ю обливається:
гартуванням називається...

а з печІ вогонь небесний!
видає всім жар чудесний!!
крів кипить: то й зігрівається!!!

стало б неба, а землі ногам?
було б світло, — й нащо інше вам??

наче Божії дорадці...
пащекують можновладці...
бо й живуть же, першо нас, — вже там???


На читача чи схожий, не перечепися, перехожий: поріг по ріг ув оберіг; ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня


Рецензии