Украинский Гарик 716

Український Ґарик 716



За мотивами І. Губермана

Життя - подолання матерії,
прОстору, часу, природи,
а не невіглАства містерії
і хамства гнилої породи.


           Оригінал
Жизнь - одоление материи,
пространства, времени, природы,
а не кретинства, лицемерия
и хамства гнилостной породы.
        І. Губерман.


Рецензии