Сорок шоста зима

               
 Його голос і досі звучить синьо - жовтим і відданим прапором.               
 Патріотом він був, співаком, класним рокером, навіть оратором.               
 Україну любив він завжди, не боячись якогось там осуду.               
 І пісні його були, як світ, що лунали з весни і до осені.               
 Йому було всього 46, коли серце з життям зупинилося.
 Справедливість -  беззбройність падінь і наснага така оксамитова.               
 Він закоханий був у життя, і не міг ворогам підкоритися.               
 Та дорога була, як війна, на якій вщент машина розбилася.               
 Незабутній той "Танець пінгвіна" і "Мовчати" торкається неба.               
 Він співав так натхненно про "Маму", зберігались з піснями касети.               
 Він присвячував своїй дружині таємницю про "Очі шампанські".               
 Друге лютого, сльози і свічка... Пам'ятаємо творчість і дату...               
 14. 07. 2020


Рецензии