Ти зр кся...

Ти зрікся Мене! Ти пішов, відпустив...
Ба більше! - віддав в добрі руки...
Ще вчора щасливу - розп'яв на хресті.
Кружать вже й хриплять жадні круки...

Ти зрікся кохання, залишив одну
Сам втік від Майбутнього й Долі...
Причини, мотиви - усе це пусте...
Ти зрікся Себе і Любові...

За те що посміла схотіти як "всі" -
Безвинну прирік на тортури
Просила дитину уперше в житті
А ти поміж нас зводиш мури..

Ти зрікся Мене! Ти пішов, відпустив...
Ба більше! - віддав в добрі руки...
Ще вчора щасливу - розп'яв на хресті.
Стихають думок й серця гуки...

14.07.2020
#твоєсвітловмені


Рецензии