Як це важливо-2020

Як це важливо:вірити,довіряти і не сумніватися
в своїй людині бути впевненим стовідсотково
адже тоді нам хочеться з нею за руки взятися
і нашу долю вирішує завжди одне єдине слово...
Як це важливо:знати,ждати і ще сподіватися
в своїй людині взаємність ми зможемо знайти
адже тоді нам хочеться у почуттях зізнатися
нам треба разом один одному на зустріч йти...
Як це важливо:бажати,поважати і закохатися
в своїй людині знайдемо втрачене єдине щастя
адже тоді нам хочеться з обранцем цілуватися
а щоб здійснилось це треба лише зусиль докласти...


Рецензии