Мрия

Пісня про мою Україну.

В тобі нам пощастило народитись,
Країно, ти найкраща на Землі.
Завжди тобою прагнемо гордитись,
Тобі співають шану скрипалі.

Красотам скрізь ми мали би радіти,
Та злидні зустрічаються частіш,
З цим явищем нам треба щось робити,
Та не робити, з того, що раніш.

Гадаю, що не треба нам шукати,
Та клясти тих, що зовні, ворогів,
Людей свої спроможні обшукати,
Їм шлють накази з дальніх берегів.

Приспів:
Всі негаразди перетворимо в руїни,
Постанемо коли в усій красі,
Тоді на всесвіт гримне слава України!
Та й станемо героями ми всі.

Я мрію, незалежною країна,
Не тільки на папері щоб була,
Спів різних мов підносили гаї нам,
Добро текло неначе з джерела.

Розкриє паліїв, народ наш змову,
Зіллє, як в повінь, всіх катів сліди,
Знайдуть хай схід та захід спільну мову,
Про розбрат позабудуть назавжди.

Старий Дніпро з’єднає береги нам,
Цвітіння, як каштанів, прийде час,
Всміхнеться на Майдані Берегиня,
Їй щиро усміхнеться кожен з нас.

Приспів:
Всі негаразди перетворимо в руїни,
Постанемо коли в усій красі,
Тоді на всесвіт гримне слава України!
Та й станемо героями ми всі.


Рецензии