Лимерик 62

Delightful young daffodils smile:
Surprisingly sweet, you beguile.
But when we're apart,
A song fills my heart...
How moving, your magical style.

Нарциссов улыбка нежна:
Прекрасна и всем нам нужна;
Но наедине –
Как музыка мне…
Душа – волшебством их полна!


Рецензии