Украинский Гарик 715

Український Ґарик 715



За мотивами І. Губермана

Облаштування всесвіту холодне,
як твердять циніки і старики:
погіршення трапляються природно,
хороше все (звичайно) — навпаки.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии