Я так i знав, що e трагiзм в цих рисах

Я так і знав, що є трагізм в цих рисах,
я так і знав, що я – не помилюсь...
Я знав, що найвродливіша – це ризик.
Я ризикнув – я на красу молюсь..

Трагізм – у рисах... І трагізм – у всьому.
Немов вона виходить із біди.
І хвилями іде душевна втома,
а у очах: «Не йди!.. Не йди!.. Не йди!..».

Я знав, і я знайшов трагізм в цих рисах.
Не сумнівався, що не помилюсь...
Я знав, що найвродливіша – це ризик.
І я пішов на ризик, бо – люблю...


Рецензии