А во кожан литае!

Да над еблынё старыё

А на нашый усадьбы
Всэ корчи да но травы!
От сосид, понимае,
Ек тут трэга хозяйствовать.

И ны воет буран тут,
У ёго й в сукый-падлый.
Ибо есця шэ бяка ж,
За котору схаваися.

И у нас гондэ дача!
Картоплямы засадяна!
А воны й ны отравляны
А ны разом з жукамы.

И ходю я ночамы во
Й охраняю багацтва.
Ведь дають цыбаха й аж
Гандрийко са й Ганкай.

Люды добрэ устроилысь!
Всэ покрасянэ й хвайнынькэ.
И но  я, ох, бы  олух.
Ну, якый з дида толк вовкам.


Рецензии