Поцiлований промiнням сонця

Ти поцілованим промінням сонця
В думках моїх назавжди залишись.
І відчувати доторки долонь тих
Я хочу все частіш й частіш.
Мені потрібно знати що ти поруч,
Хоч іноді ти згадуєш мене.
Ти напиши мені хоч слово нашвидкоруч
І почуття так швидко не мине.


Рецензии