Дивитися очами в твоi очi

Дивитися очами в твої очі,
Тонути у смарагдах неземних.
І рахувати дні,ще більше-ночі.
У мріях бути та у забутті.
Торкатися плечей твоїх, долоней.
Не намагаючись торкнутись десь там ще.
Я наче зачарована,в полоні.
А в серці палко вогнище пече.
Відчути поруч твое тіло,
Та присмак поцілунку на вустах.
Я так, напевно,ще ніколи не любила,
Ні у думках,ні в мареннях,ні в снах.


Рецензии