Матiр Божа - Богородиця

Матір Божа - Богородиця
за всіх людей на Землі Богу молиться.
Пречиста Діва радіє,
коли ми вірою володієм.

Матір Божа - Богородиця,
навчи і нас молитися,
щоб Земля наша процвітала,
та люди горя не зазнавали.

Матір Божа - Богородиця
прийшла, з вами Богу молиться:
"До тебе, Господь, волаю,
прийми цю молитву, благаю.

Нехай ця Земля процвітає,
Любові вона теж благає,
- ви нею поливайте поля,
відкрийте серця для Добра!"

Так кожному скаже Творець,
тому що життя на Землі - не кінець.
Наповнюйте Світлом ви душі свої,
нехай вони сяють як зорі земні!


фото храму Григорія Побідоносця та Параскеви Пятниці в с. Липів Ріг Чернігівської області


Рецензии
Его стены помнят твои руки...молодец.

Лариса Белоус   14.07.2020 19:44     Заявить о нарушении
Родился стих о руках после прочтения твоего отклика, спасибо!

Летиция Белоус   14.07.2020 20:35   Заявить о нарушении