Кошмар. Красимир Георгиев

              КОШМАР

В хрустальном шарике на дне -
судьба, и молоток завис над ней.

-----------------
Красимир Георгиев
КОШМАР

Затворени сме в кристалната топка на дните.               
Съдбата размахва своите чукове.


Рецензии