Прыв тальная

З радасцю сяборў сустракаем,
Прывітальную праспяваем!
Да сябе прайсці запрашаем,
Дабрабыту вам пажадаем!

Щодры каравай  падаруем,
Хлебам - соллю вас пачастуем.
Хай квітнее край год ад году!
Щасця вам жадаем ды згоды!

Каб не ведаў свет бед ніколі,
Ўсім жадаем мы лепшай долі.
Каб жылі мы  ў дружбе адзінай
На зямлі бацькоўскай гасціннай.
Ой лёлі,лёлі лей. Ой лёлі,лёлі лей.
Ой лёлі,лёлі лёлі лей.Ой лёлі, лёлі лей –да.


Рецензии